Bestyrelsen skal holde armslængdeprincippet til redaktionens arbejde.
Bestyrelsen vælges af medlemmerne på foreningens årlige generalforsamling. Den består af:
Søren-Emil Schütt er stiftende sekretariatsleder for AKK – Almene Kunstklubber. Han er næstformand for Boligselskabet AKB København og har en kandidatgrad i pædagogisk filosofi fra Aarhus Universitet. Søren-Emil har i sin praksis længe haft fokus på krydsfeltet mellem kunstmiljøet, socialt arbejde og aktivisme samt almen boligpolitik og lokal organisering. Søren-Emil har en lang række bestyrelsesposter bag sig, og er desuden medstifter af Til Vægs, Almen Modstand mm. Han har skrevet flere faglige og metodiske artikler, der kredser om procesorienteret byudvikling i almene boligområder og offentlige rum – herunder om etablering af idrætsfaciliteter, lokalsamfundsorganisering, civilsamfundsstrategier og beboerdemokrati.
Samuel P. Jones er ph.d.-studerende på Roskilde Universitet. Han er tilknyttet et forskningsprojekt, der omhandler hjemløshed, og hvordan fagprofessionelle og frivillige kan understøtte overgangen til eget hjem. Før det underviste han socialrådgiverstuderende på UC SYD i tæt på ni år. Han har været med til at skrive flere fagartikler og været medredaktør på en antologi om social ulighed og socialt arbejde. I øjeblikket er han medredaktør på en større antologi om sociologi og socialt arbejde, der forventes at blive udgivet i foråret 2025. Han er optaget af temaer som social ulighed, marginalisering og social politik.
Marie Finsten Jensen er stiftende sekretariatsleder for AKK. Hun er bestyrelsesmedlem i Til Vægs og Kanonbådsskurene nr. 3 og har blandt andet arbejdet på Det Kongelige Bibliotek, Gammel Strand og Kunsthal 44 Møen. Hun har en ph.d. fra Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet, der omhandler kunstforeningsstrukturens demokratiske, kritiske og kollektive komponenter. Marie har således både et praktisk og teoretisk fokus på samtidskunstens historiske og aktuelle organisering i Danmark, herunder samspillet med civilsamfundet og med fokus på magtstrukturer, adgangsforhold og økonomi.
Ditte Tofteng er uddannet arbejdslivsforsker og aktionsforsker og har gennem mange år haft et særligt arbejdsmæssigt fokus på, hvordan forskning og vidensproduktion kan demokratiseres. På den baggrund har hun været medstifter af Dansk Aktionsforskningsnetværk og Tidsskriftet Forskning og Forandring. Hun ansat som docent ved Københavns Professionshøjskole og er her forskningsprogramleder for forskningsprogrammet: social forandring, deltagelse og marginalisering ved Institut for pædagoguddannelse
Aslak Gottlieb er tidligere skolelærer. Som selvstændig undervisningskonsulent har han siden 2009 specialiseret sig i børn og unges nyhedsvaner eller mangel på samme. Hans opgaver ligger typisk i krydsfeltet mellem undervisning og journalistisk – udgivere og unge målgrupper. Siden barnsben har Aslak haft Social Kritik mellem hænderne. Hans far, Benny Lihme, stiftede og udgav tidsskriftet med sønnike som HK-vikar, der ekspederede løssalgsbestillinger og renskrev artikler på IBM-skrivemaskinen.
Aske Tybirk Kvist er antropolog og ved at afslutte en erhvervs-ph.d. om tilgængeliggørelse af foreningsidræt på byens betingelser hos fodboldklubben Nørrebro United og Roskilde Universitet. Aske har som forsker-projektleder arbejdet med, hvordan foreningssaktiviteter opdyrkes i almene boligområder, og hvordan lokale støttesystemer understøtter børn med støttebehovs tilknytning. Derudover har han beskæftiget sig med bypolitik og spørgsmål om retten til byen.
Anne Brandt. Jurist og erfaren advokat (medlem af Advokatsamfundet), direktør for ’Legal & Compliance’ hos GoGift. Anne har solid erfaring med IT/Tech, SaaS, GDPR/databeskyttelse, forretning, menneskerettigheder, governance og selskabsret, CSR, ESG, M&A, ansættelsesret, AML og anti-svindel, sanktioner/eksportkontrol/handelscompliance, finans, projekt- og interessenthåndtering og kommunikation. Hun har en særlig passion for menneskerettigheder og er anti-trafficking og menneskerettighedsforkæmper og advokerer for menneskerettigheder.