SOCIAL DEBAT

Social Kritik udgives af Forum til Fremme af Social Debat – og nu sætter vi yderligere skub i netop debatten.

Det sker dels her på hjemmesiden – især debat om indhold i tidsskriftet – dels ved arrangementer i regi af dette forum (som før hed “Selskabet…”)

Du kan nu blive medlem af foreningen – og få billig adgang til tidsskriftet på socialkritik.dk – eller skrive dig op til nyhedsbrevet nederst på siden!


DEBAT:
I seneste nummer om Udsatte liv (nr. 165) kom vi i gang med en debatartikel med udspring i temanummeret om Solhaven (nr. 162)

Artiklen Brun omsorg i forårsnummeret (#165) har ligeledes affødt en reaktion, som vi vælger at bringe allerede her og nu – og ikke på tryk senere – det er netop hensigten at bringe denne form for debat også på hjemmesiden.

Brun deroute er et personligt indlæg fra en leder på DAC-uddannelsen (misbrugsbehandlere), samtidig med at der nu er fri adgang til artiklen Brun omsorg – som vi har valgt at sætte foran betalingsmuren ved åbningen af det nye debatunivers:


Indlægget Hjemløse EU-borgere gror fast og går til på gaden i Danmark er skrevet af folk fra Projekt Udenfor.

Teksten her bygger på en længere artikel i nr. 165, men denne befinder sig bag Social Kritiks betalingsmur. Vi vil dog gerne rette fokus mod forfatternes emne og opfordrer til at deltage i debatten (og selvfølgelig også til at abonnere eller blive medlem og dermed få adgang til det digitale indhold).

Kommentarer til de to artikler bliver først synlige, når de er godkendt af et redaktionsmedlem. Lad os debattere!

Har du selv tænkt på at skrive et debatindlæg – eller et forslag til en artikel?
Skriv til redaktør Mette Bladt: kontakt@socialkritik.dk