KOMMENDE NUMRE
og calls

Under opsejling er bl.a. følgende temanumre – flere calls er på vej – du kan bidrage, evt. ved at abonnere eller blive medlem!

(tre årlige udgivelser samt arkivadgang)

2023-1 Sanktionering og straf
(april, nr. 168)

Nummeret vil indeholde artikler om sanktionering og straf indenfor det sociale, pædagogiske og politiske felt. Fængsler, sikrede institutioner, kriminalitet og ungdomskriminalitetsnævnet er derfor oplagte temaer i dette nummer.
Men også mere subtile former for sanktionering (og straf) vil være i fokus. Hvilke typer af væremåder og hvilke specifikke grupper sanktioneres i det danske samfund? Hvad kan accepteres indenfor de samfundsmæssige normer og værdier og hvad kan ikke?

Call for papers: SANKTIONERING OG STRAF

2023-2 Kapacitetsopbygning og empowerment i Grønland
(september, nr. 169)

Nummeret vil rumme artikler med socialfagligt, socialteoretisk, identitets- eller geopolitisk afsæt – herunder bredere, grønlandsk relevante samfundsdiagnostiske bidrag med fokus på bæredygtig organisatorisk og institutionel kapacitetsopbygning.

Call for papers: GRØNLAND

2023-3 Noget på hjerte – open call
(december, nr. 170)

Julen er hjerternes tid, men du kan have noget helt andet på hjerte og bidrage til dette nummer af Social Kritik med en god artikel, et digt eller noget andet om et emne, der ligger dig på sinde.

Call for papers: NOGET PÅ HJERTE