Ny forkvinde i Selskabet til Fremme af Social Debat

  1. juli 2021:

    Selskabet til Fremme af Social Debat der udgiver tidsskriftet Social Kritik, har fået ny bestyrelsesforkvinde. Vi er stolte af og glade for at Helle Øbo har takket ja til posten.
    Vi pegede på Helle Øbo da vi ønskede en tydelig frontfigur, der er aktiv og debatterende omkring sociale forhold bredt forstået. Og som har faglig tyngde og viden om og erfaring med et bredt felt af socialpædagogiske og socialpolitiske forhold, herunder socialt og pædagogisk arbejde med en mangfoldighed af udsatte grupper.

    // På vegne af bestyrelsen
    Mette Bladt, ansvarshavende redaktør for Social Kritik

”Tidsskriftet Social Kritik har gennem årene været med til at sætte vigtige sociale emner på dagsorden, og det er derfor med stor glæde og positive forventninger, jeg har sagt ja til at blive bestyrelsesforkvinde for Selskabet til Fremme af Social Debat, der udgiver Social Kritik. En af de første ting jeg vil gøre, er at række ud til omverden for at høre, hvad der efterspørges af indhold, i fremtidens socialfaglige tidsskrift.

Vi har brug for alle faglige kompetencer, når vi skal debattere og diskutere socialområdet, og jeg vil gerne bidrage til, at vi får endnu større fokus på viden og effekt, når vi skal kvalificere fremtidens velfærdsdebat”.

// Helle Øbo, adm. direktør AskovFonden

I bestyrelsen sidder i øvrigt:

Uffe Elbæk
Knud Vilby
Søren Virenfeldt
Mette Bladt (ansvh. redaktør for Social Kritik)